+381 11 630 59 50

Jurija Gagarina 30G, Beograd

Zvezda ne pušta Dragovića u Trabzon!

Renome, kvalitet i učinak u Crvenoj zvezdi. Sve je odradio pod konac u prvom delu sezone Aleksandar Dragović i postao stub tima trenera Dejena Stankovića. Sve su ispratili klubovi iz inostranstva, a reprezentativca Austrije je kako ekskluzivno saznaje MaxBet sport hteo da kupi Trabzon. Još pre godinu dana, aktuelni lider na tabeli je krenuo u misiju, ali su dobili poruku da defanzivac hoće samo na stadion “Rajko Mitić”.

Usledio je novi pokušaj od čelnika ekipe sa Crnog mora, koji su procenili, da im je sjajni defanzivac preko potreban da dođu do šampionske titule ove sezone. Bili su baš uporni, ali moraće da potraže drugo rešenje.

Aleksandar Dragovic Superliga Srbije, Vojvodina – Crvena Zvezda 7.11.2021. Novi Sad, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Tačno je da Trabzon hoće Dragovića. Zvali su me i insistirali da počnu pregovore. Obavestio sam ljude iz Zvezde, koji su mi decidirano rekli da igrač, sada nije na prodaju i da je potreban ekipi u nastavku sezone. Bilo je još zaintresovanih timova – kaže za MaxBet sport, menadžer igrača Milan Dudić.

Nenad Pavlovic

Comments are closed.