Ko smo mi?

Internacionalna konsultantska agencija za vođenje karijera profesionalnih fudbalera osnovana u Nemačkoj sada već pomalo i daleke 1997. godine ( predstavništvo u Srbiji je otvoreno 2012. godine). Zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu i širokoj mreži uglednih kontakata priznati smo i poznati u celom svetu. Agencija Stars & Friends svoje registrovano predstavništvo danas ima u 12 zemalja, na gotovo svim kontinentima.

Reputability. Fair Play. Respect. Discipline.Honesty. Team spirit. Trust.

Naša filozofija

Nema sumnje da je na putevima svog razvoja od nastanka pa do danas fudbal doživeo veliku transformaciju i postao veoma unosan biznis. Mi iz Stars & Friends-a pratimo trendove ali im ne dozvoljavamo da od nas naprave „klasične trgovce“. Jednostavno, kod nas nije sve u prodaji. Imamo svoje jasne i nepogodbene stavove i vrednosti kojima je svaka individua u našem timu maksimalno posvećena.

 

Naš tim

Definicija kaže da je tim grupa ljudi različitih zadataka, a istog cilja. Tu smo da sa vama rešimo sve zadatke, podelimo svoje znanje, iskustvo, kontakte i ostvarimo sve ciljeve. Računajte na nas i naš tim!

Šta radimo?

Naš posao je vođenje karijera profesionalnih fudbalera. Znamo da je put jednog fudbalera ka uspšenoj internacionalnoj karijeri veoma težak i dug. Zato i jesmo tu, da vam damo podršku, upotrebimo naše dugogodišnje iskustvo i da sa pažnjom ispratimo svaki vaš korak do našeg zajedničkog cilja – uspešna internacionalna karijera profesionalnog fudbalera. Na tom putu pored naše, obezbeđena je i pomoć odnosno podrška iskusnih i profesionalnih konsultantskih timova koji su vam poput nas dostupni 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, 365 dana u godini. Od saveta za unapređenje kvaliteta invidualnih i timskih fudbalskih atributa, preko ličnog obrazovanja i stručnog usavršavanja, do nastupa u medijima i na društvenim mrežama.

Naše usluge

Nudimo vam posredovanje u transferima na relaciji klub – klub, odnosno klub – igrač i stručne savete bivših reprezentativaca i profesionalnih fudbalera u najboljim srpskim, odnosno istaknutim evropskim klubovima. Pored toga, možemo vam ponuditi i sledeće usluge:

  • Pravni i poreski konsalting
  • Finansije i finansijski konsalting
  • Invidualni treninzi / fizioterapija
  • Medicinske usluge u slučaju povrede
  • PR konsalting
  • Video analiza
  • Osiguranje