+381 11 630 59 50

Jurija Gagarina 30G, Beograd

Stars & Friends i transfer dana u Engleskoj!

Razgovori započeti u Beogradu pre nekoliko meseci su finiširani potpisom napadača za Sautempton, a pored srpskog bivšeg igrača, učestvovala je i legenda Sevilje.

Nema dileme da se iz dana u dan sklapaju poslovi klubova sa novim pojačanjima i danas je pored prelaska Azara u Real Madrid u Engleskoj ‘odjeknula bomba’ koja je počela da se kreira pre nekoliko meseci na sastanku u Beogradu.

I rezultat je sledeći: Musa Đenepo je prešao iz Standarda u Sautempton za 14 miliona funti. Jedan od istorijskih transfera za belgijskog giganta, koji je momka iz Malija platio samo 50.000 evra.

Zarada je bajna, a tome su kumovali partneri Karol Sonto i bivši srpski igrač, a sada agent Milan Dudić, u zajednickoj agenciji ‘Stars & Friends’ sa zastupnikom napadača, legendom Sevilje, Frederikom Kanuteom.

Danas je stavljena tačka posle lekarskih pregleda u Parizu i Đenepo se vratio da igra za svoju selekciju na Kupu Afrike.

Dudić je dobio poziv da bude gost u Engleskoj na zvaničnoj promociji tokom jula, a još jednom se potvrdilo da naši menadžeri donose poslove i domaćim i stranim klubovima. Od ideje u Beogradu do završetka posla na ‘ostrvu’, prošlo je tri meseca.

Stars & Friends

Comments are closed.