+381 11 630 59 50

Jurija Gagarina 30G, Beograd

Staniša Mandić potpisao za Muru!

Staniša Mandić od juče ima novi klub! Povremeni reprezentativac Crne Gore i nekadašnji “Zlatni orlić” sa Novog Zelanda dogovorio je dvogodišnju saradnju sa Murom iz Slovenije. Mandić u  Mursku Sobotu stiže iz norveškog Songdala.

Mladi napadač (24) je u prethodnoj polusezoni u dresu Zrinjskom iz Mostara kao pozajmljeni igrač norveškog Sogndala odigrao ukupno 26 utakmica i postigao 4 gola. Posebno je pažnju na sebe skrenuo tokom utakmica kvalifikacija za Ligu Evrope. Početkom januara pozajmica u Zrinjskom je istekla, a uprava slovenačke ekipe bila najbrža i najkonkretnija.

Staniša Mandić se inače afirmisao u Čukaričkom, a pažnju javnosti skrenuo je na Svetskom šampionatu za omladince na Novom Zelandu, kao napadač srpskog nacionalnog tima i strelac gola u finalu Mundijalita protiv Brazila. Kasnije je odlučio da igra za seniorsku reprezentaciju Crne Gore za koju je odigrao 4 utakmice.

Mura na polovini slovenačkog šampionata zauzima petu poziciju sa osam bodova manje u odnosu na vodeću Olimpiju. Tamošnje prvenstvo nastavlja se krajem februara.

Stars & Friends

Comments are closed.