• +381 11 630 59 50
  • office@starsandfriends.rs
  • Jurija Gagarina 30G, Beograd
[:SR]Marko Stamenić potpisao za Crvenu zvezdu![:]

[:SR]Marko Stamenić potpisao za Crvenu zvezdu![:]

[:SR]

Velikom zaslugom naših agenata Ivana i Milana Dudića, odnosno naših partnera Romana Vojteka i Karola Csonta, Marko Stamenić je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom.  Zajedničkim naporima naši agenti/kolege su uspeli da uvere Stamenića da je najbolja opcija za njegov dalji razvoj dolazak u Crvenu zvezdu i da za odlazak u neki od klubova lige petice ima vremena. Trud i upornost su se isplatili, mladi vezista ih je poslušao, a Zvezda dobila veliko pojačanje.

U ponedeljak je klub sa stadiona “Rajko Mitić” saopštio da je njen novi igrač Marko Stamenić, sa kojim je potpisana saradnja do 2027. godine. Vezista dolazi na kraju sezone, kada mu istekne ugovor sa Kopenhagenom, koji je u januaru odbio dobru ponudu crveno-belih. Čitav posao je skovan u tajnosti. Na dan stavljanja parafa reprezentativac Novog Zelanda je prvi put boravio Ljutice Bogdana.

Trka je u jednom trenutku bila otvorena. Zvale su ekipe koje su skenirali Stamenića. Pokušavali su Sasuolo i Udineze, pojedini iz Španije i Nemačke. Kopenhagen je hteo da ga zadrži, ali je pobedila Crvena zvezda uz želju igrača da nastupa za srpskog giganta. Standardni reprezentativac Novog Zelanda ima i srpsko državljanstvo i ne zauzima mesto stranca, a naredne sezone je bonus igrač, ako bude važilo pravilo u Superligi Srbije.

Stamenić je u dresu Kopenhagena nastupao jesenas u Ligi šampiona, a bio je starter protiv Mančester sitija.

[:]

sr_RS