+381 11 630 59 50

Jurija Gagarina 30G, Beograd

Jovan Lukić i Filip Bačkulja osvojili „Zimski turnir” u Izraelu!

Mlađa omladinska selekcija Srbije (U-18) nakon jučerašnjeg trijumfa nad Izraelom (2:0), danas pobedom u finalu nad selekcijom Nemačke osvojila „Zimski turnir” u Izraelu! U pobedničkom timu koji je sa klupe predvodio selektor Igor Spasić našla su se i dva naša fudbalera, Filip Bačkulja i Jovan Lukić.

FOTO: FSS

Posle sjajne igre i sigurne pobede nad domaćinom turnira, slekecijom Izraela, mladi fudbaleri Srbije su protiv vršnjaka iz Nemačke odigrali još jednu odličnu utakmicu u kojoj su dokazali  ogroman potencijal ove generacije  i nagovestili zaista svetlu budućnost našeg fudbala.     

Velika borba dva izuzetno kvalitetna tima okončana je pobedom Srbije koja je od samog početka bila veoma ofanzivna i napadački nastrojena.“Pancere” je posle jednog odbitka i prelepog lob udarca načeo naš štoper, Filip Bačkulja koji je i na ovom turniru odigrao gotovo bez greške. Srbija je sa njim u poslednjoj liniji bila veoma organizovana i disciplinova, a golobradi defanzivac iz Kraljeva se osim postignutog gola u stilu najkvalitetnijih napadača svetskog fudbala, može pohvaliti i činjenicom da je odigrao utakmicu bez izgubljenog duela.

Jovan Lukić je poput Bačkulje protiv Nemačke odigrao odličnu utakmicu, baš kao i protiv Izraela prethodnog dana. Dokazao je svoj veliki talenat i pokazao da fudbalski rečeno ume da odirgra u oba pravca. Bio je odličan kako u ofanzivnim, tako i u defanzivnim zadacima koje je pred njega stavio selektor Igor Spasić.

Stars & Friends

Comments are closed.