• +381 11 630 59 50
  • office@starsandfriends.rs
  • Jurija Gagarina 30G, Beograd
[:SR]Milan Jevtović opet pogodio i progovorio za naš sajt…[:]

[:SR]Milan Jevtović opet pogodio i progovorio za naš sajt…[:]

[:SR][:SR]

Fudbaler kog zastupa naša agencija, Milan Jevtović ove zime odrađuje jedne od najproduktivnijih priprema u dosadašnjoj karijeri. Popularni Jevta je u dresu svog ODD BK-a na ovim pripremama do sada odigrao sedam mečava, upisao pet golova i jednu asistenciju.

Ako se po jutru dan poznaje, Milane biće ovo jako uspešna nova sezona u dresu ODD BK-a?

Ne znam jeste li pratili, ali ni ova prošla nije bila loša. Hahahah… Šalu na stranu, čovek planira, Bog odlučuje! Pripreme su jedno, šampionat nešto drugo. Idemo korak po korak. Utakmicu po utakmicu.

Slažemo se, prošla nije bila loša, lepe brojke na ličnom kontu, peta pozicija u šampionatu Norveške?

Uspeh kluba uvek stavljam ispred svog ličnog. Bilo je golova, bilo je asistencija, ali ostaje žal što ipak nismo izborili izlazak u Evropu. Da je Molde osvojio Kup, mi bi smo u kvalifikacije za Ligu konferencija. Ovako…

Kakva su očekivanja u novoj sezoni?

Kao što sam i rekao, idemo korak po korak. Ambicije su nam tu negde oko tog petog mesta. Bilo bi dobro da izborimo tu Evropu, ali videćemo. Što se tiče ličnih ambicija, totalno sam podređen uspehu ekipe. Tu sam pre svega da ispoštujem zateve trenera i saigrače na terenu. Golovi i asistencije će valjda doći.

Da li je bilo promena u igračkom kadru ovde zime?

Bilo je promena. Otišlo je sedam fudbalera, došla tri nova. Od toga kako stavri stoje  sa moje tačke gledišta dva će biti u startnih jedanaest. Mislim da i ove sezone imamo kvalitetnu ekipu. Malo da nas posluži sreća i zaobiđu povrede i biće sve kako i očekujemo.

Sedam izlaznih transfera, da li si ti možda bio potencijalni osmi?

Znate kako, ja sam fudbaler. Moje je da radim na terenu. Ne zalazim u kancelarije predsedniak i direktora bez da me pozovu. Hoću da kažem da ovo pitanje nije na pravoj adresi. Videćemo šta će se dešavati tokom leta. Fokusiran sam na početak prvenstva (10.april).

[:][:]

en_GB