+381 11 630 59 50

Jurija Gagarina 30G, Beograd

Branko Jovičić i Milan Jevtović proslavili titule Superlige Srbije za sezonu 2018/19!

Ne tako česta situacija u svetu fudbala, viđena je pre par dana na stadionu u Ljutice Bogdana. U jednoj istoj ekipi igraju fudbaleri koje ne spaja samo fudbal, već je u pitanju nešto više. Niame reč je o kumstvu, Branka Jovičića i Milana Jevtovića koji su zajedničkim snagama uspeli da osvoje šampionat Srbije.

– Ovo je kruna sjajne sezone i moja druga osvojena titula. Veoma smo srećni, a posle ovog spektakla želimo novi trofej i da ‘duplom krunom’ zaokružimo sezonu iz snova, izjavio je Branko Jovičić.

Jovičiću druga, a njegovom kumu, saigraču i velikom prijatelju Milanu Jevtoviću prva titula prvaka Srbije. Neraskidiva veza van terena takva je i na igralištu, a zajedno su u prošloj noći i proslavili zajednički uspeh i trofej.

– Ovo je moj prvenac i drago mi je da sam na ispraćaju Nenada Milijasa u igracku penziju postigao gol. Uspeo sam da budem najbolji sa Rozenborgom, ali ovo je nešto posebno što ispunjava srce i dušu. Moje je da radim i svaku priliku koristim da postanem standaradan i drago mi je što sam deo ovog tima, kazao je Jevtović.

Nenad Pavlovic

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.